Zelf stofzuigen kotsbeu? Tijd voor een robotstofzuiger en vandaag hebben ze kortingen tot 40%

Kortingen tot 40% vandaag

Hier thuis hebben we al meer dan een jaar geleden een robotstofzuiger een kans gegeven na heel ons leven zelf altijd te zuigen. En het was wellicht ons beste aankoop in tien jaar. Het ding is behoorlijk nauwkeurig (beter dan de gemiddelde man wellicht) en je kan zelf gewoon altijd rustig in je zetel blijven liggen.

Altijd over nagedacht om er ook eentje aan te schaffen? Enkel vandaag hebben ze bij Bol.com hun beste robotstofzuigers momenteel in promotie staan met kortingen tot 40%. De ideale moment om er dus te kopen en wat minder huishoudelijke taken te doen. Wij geven onze drie aanraders even mee:

Medion MD 19100 – Spotgoedkoop, maar nog steeds kwaliteit

Deze Medion heeft nog niet alle nieuwste snufjes zoals zijn concurrenten, maar is prijs/kwaliteit nog steeds zeker een goede aankoop als je op zoek bent naar een robotstofzuiger. Hij is efficiënt en betrouwbaar voor het opruimen van stof, vuil en haren van huisdieren op maximaal 100 vierkante meter.

Met de moderne sensortechnologie waarschuwt deze robot ook voor mogelijke botsingen met je meubels. Dit voorkomt krassen of vervelende deuken in je meubilair en alles blijft daardoor ook nog gewoon op zijn plaats staan.

Meer info en de Medion MD 19100 kan je hier kopenNu tijdelijk met 17% korting

iRobot Roomba 980 – De populairste robotstofzuiger ooit

Er gaat niets boven een Roomba robotstofzuiger wordt er wel eens gezegd en het is dan ook met reden de populairste op deze planeet. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon door een laser te gebruiken. Deze laser op de robot ‘leest’ de ruimte en bepaalt de meest efficiënte route door de kamer om meubels heen.

Je kan ook het schoonmaakgebied van je robot gewoon zelf instellen via een app op je smartphone. Met een gebruikstijd van maximaal 120 minuten en een oplaadtijd van amper 2 uurtjes scoort deze Roomba ook heel stevig op dat vlak. 

Meer info en de iRobot Roomba kan je hier kopenNu tijdelijk met 33% korting

Blaupunkt BLUEBOT XSMART – Stofzuiger en dweil

Het handige aan deze Blaupunkt is dat hij niet enkel automatisch stofzuigt, maar dat hij zowaar ook kan dweilen. Nog meer opportuniteiten dus om in je zetel te zitten. Net zoals de Roomba is het ook mogelijk om deze robotstofzuiger in te stellen en te bedienen met de app.

Dit toestel garandeert een grondige schoonmaakbeurt tot oppervlaktes van 180 m2.

Meer info en de Blaupunkt BLUEBOT XSMART kan je hier kopenNu met 40% korting

Overzicht van 15 robotstofzuigers

Bovenstaande zijn drie van onze aanraders, maar er zijn nog heel wat andere kwaliteitsvolle toestellen in korting. Momenteel maar liefst 15 verschillende modellen.

Hier kan je alle robostofzuigers bekijken die vandaag kortingen hebben tot 40%

This image has an empty alt attribute; its file name is Schermafbeelding-2021-01-13-om-15.49.25-800x470.jpg
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments