Zin in een decadent erotisch feestje…? Dan hebben wij wel iets voor jou!

This is the place to be!

Zin in een spannend avondje met je partner, dan zijn de feesten van Société-X de plek waar je moet zijn. Alleen koppels zijn trouwens welkom op de feesten. Ah, en single vrouwen ook.

Erotische feestjes met klasse

Denk niet dat dit orgieën zijn waar de pretstokken, muizen en borsten in het rond zwaaien. Nee, dit zijn feestjes met klasse, inclusief champagne en oesters. En iedereen gaat netjes gekleed, mannen in smoking of pak, en de vrouwen in prachtige lingerie. Doel van de feesten is om ‘erotische vrijheid voor iedereen te bereiken waarbij iedereen een hoger niveau van erotische tevredenheid bereikt’. Hoe mooi!

Er is een strikt deurbeleid en alleen leden krijgen toegang. Een Nederlandse ‘seksjournaliste’ bezocht een van de legendarische avonden en zei dat ze nog nooit zoveel knappe mensen bij elkaar had gezien. Drie keer per jaar organiseert Société-X een feest in Nederland voor in totaal zo’n 450 mensen. En die zijn altijd uitverkocht. Zin gekregen? Na het bekijken van onderstaande teaser zal dat zeker niet veranderen… Integendeel!

Een fascinerende aftermovie van zo’n feestje kan je hier bekijken.

7 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments