Zin om eens van bil te gaan op een stoel? Deze drie standjes moet je zeker eens proberen!

Het is eens iets anders…

Mensen worden de slaapkamer soms wel eens beu en gaan dan op zoek naar de meest bizarre en exotische plekken om van bil te gaan. Maar wanneer je ‘slaapkamermoe’ bent, moet je het eigenlijk niet zo ver gaan zoeken. Een doodgewone stoel kan ook al gauw de dingen wat spannender maken!

‘Seksperten’ zeggen (terecht) dat het wel belangrijk is om de juiste stoel uit te kiezen. In de eerste plaats eentje die het gewicht van jullie beiden kan dragen. Ook kan je experimenteren met verschillende hoogtes van stoelen, een iets hoger exemplaar kan bijvoorbeeld handiger zijn wanneer je de orale toer op gaat.

En als je wil, kun je het ook wat meer kinky aanpakken. Een stoel met armleuningen is ideaal voor koppels die elkaar graag eens vastbinden en voor zij die graag solo gaan, is een stoel met een iets harder zitvlak dan weer meer aangeraden. Hieronder vind je drie standjes in een stoel die je zeker eens moet uitproberen…

‘The Champagne Room’

De man zit op de stoel en de vrouw zit er bovenop, maar met haar rug naar haar partner. Dit gaat zowel voor vaginale als anale seks, en de twee handen zijn vrij om aan te raken en te strelen op de manier dat je wenst. Sommige ‘seksperten’ raden ook aan om hierbij seksspeeltjes uit te proberen.

‘The Dog Chair’

Een stoel biedt koppels de perfecte ‘rustplaats’ om deze aangepaste doggy-positie uit te proberen. Als je een stoel vindt die groot genoeg is, dan kan de vrouw daarop knielen terwijl de man haar penetreert. De man kan kiezen of hij knielt, hurkt of rechtstaat en kan zijn handen op de stoel plaatsen als ondersteuning.

‘All Hail The Queen’

Stoelen kunnen ook een goed hulpmiddel zijn om orale seks naar een ander niveau te tillen. Dit wordt soms ook ‘queening’ genoemd. De vrouw zit op de stoel met haar benen lichtjes gespreid. De man zit ervoor en bevredigt op die manier zijn partner. Er bestaan zelfs speciale stoelen waarbij in het zitkussen een gat zit voor ‘eenvoudige toegang’.

(Intropic: Happy couple photo created by freepik – www.freepik.com)