Zou jij je pretstok in deze Chinese ‘blowjob machine’ durven stoppen?

Het zou nochtans fantastisch aanvoelen

Seksspeeltjes voor mannen zijn in de laatste jaren een heel stukje technologischer geworden. Nog niet zo lang geleden was de zogenaamde ‘pocketpussy’ het enige speeltje om je penis in te stoppen, maar ondertussen heb je al heel wat technologische masturbators die als zoete broodjes over de toonbank gaan.

De duurste en beste blowjobmachine ooit vind je in een ziekenhuis

Het kan echter nog een stuk extremer, maak kennis met de meest revolutionaire blowjob machine op deze planeet, de ‘SW-3701 Trolley Type Sperm Collector‘. De kostprijs is absoluut duizelingwekkend. Voor deze ‘sperma verzamelaar’ betaal je maar liefst 5.999 euro.

Het Chinese bedrijf Sanwe heeft deze ‘blowjob machine’ enkele jaren geleden gemaakt. In eerste instantie is het vooral bedoeld om mensen te helpen in ziekenhuizen die hun sperma willen doneren of hun zaad willen checken. Niet iedereen krijgt namelijk zijn potje snel vol geschoten in een ziekenhuisomgeving.

Om er voor te zorgen dat mannen heel snel klaarkomen en snel hun kwakje kwijt zijn, zou je penis in de opening van de ‘Sperm Collector’ stoppen waanzinnig aanvoelen. Er wordt een warme vaginale omgeving gesimuleerd en door te zuigen, trekken en vibraties zou elke man met een 100% zekerheid in een sneltempo klaar komen.

Daarnaast kan je door de tientallen verschillende standen van dit apparaat de ‘Sperm Collector’ ook gebruiken om vroegtijdige ejaculatie tegen te gaan. De grootste aankopers blijven dus ziekenhuizen, maar je kan er zowaar ook zelf eentje kopen via de site van Alibaba.

Het is natuurlijk wel de vraag waar je zo’n gigantische machine gaat zetten in je huis. Als je moeder op bezoek komt, lijkt het ons ook nogal gênant om uit te leggen waarom je dit prachtige apparaat hebt gekocht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.