Joke van de Velde showt Wim Oosterlincks JBC-minidress (mét fotospecial) News
Joke van de Velde showt Wim Oosterlincks JBC-minidress (mét fotospecial)
News

Joke van de Velde showt Wim Oosterlincks JBC-minidress (mét fotospecial)

Radiomaker Wim Oosterlinck vond niemand minder dan Miss België 2000 Joke van de Velde bereid om zijn opvallende ontwerp voor JBC te showen. "Als createur wil ik het principe van de gulden snede in de modewereld introduceren", aldus Oosterlinck. En daar slaagt hij met verve in!

Na onder meer Evi Hanssen, Ozark Henry, Yasmine en Koen De Bouw was het deze week de beurt aan Q-Music-stem Wim Oosterlinck om zijn 'Let's create together'-ontwerp aan het grote publiek voor te stellen. De op zijn zachtst gezegd flamboyante minidress is vanaf vandaag in enkele winkels van JBC te zien. Daarnaast geeft Oosterlinck vandaag tussen 16 en 18 uur een aantal kleedjes weg tijdens zijn Showtime-programma. Joke van de Velde krijg je er helaas niet bij.

Over zijn ontwerp wil de nieuwbakken modegoeroe nog het volgende kwijt: "Ik ben de allereerste die het principe van de gulden snede weet toe te passen in de mode. Daardoor bezit mijn design een intrinsieke schoonheid in verhoudingen die je ook vindt in de klassieke architectuur, de schilderkunst en in de levende natuur. Mijn design is dan ook van een nooit geziene originaliteit. Een sober en magistraal lijnenspel in één kleur. Vrouwen met gevoel voor esthetiek zullen hier in blok voor vallen!" (SVD)

Bekijk hier de fotospecial met Joke van de Velde

Lees ook: Wim Oosterlinck ontwerpt nu ook voor JBC

Lees en bekijk ook: Bekende Belgen ontwerpen voor JBC

Lees ook: JBC laat je trouwen als Sara De Roose

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties