Lessen voor Valentijn: de 10 meest voorkomende fouten waarmee mannen hun relatie om zeep helpen Seks & relaties
Lessen voor Valentijn: de 10 meest voorkomende fouten waarmee mannen hun relatie om zeep helpen
Seks & relaties

Lessen voor Valentijn: de 10 meest voorkomende fouten waarmee mannen hun relatie om zeep helpen

Een relatie kent vaak uitdagingen, aangezien niemand perfect is. Vandaag zetten we de tien meest voorkomende fouten die mannen in een relatie maken op een rij, en we geven je ook de oplossing. Dus even goed opletten, want Valentijn komt eraan...

1. Haar niet als prioriteit behandelen

Niemand wil op de tweede plaats komen, zeker je vriendin niet. Tracht samen leuke dingen te doen. Hoewel je een job, vrienden of andere interesses kunt hebben, probeer ervoor te zorgen dat je relatie prioriteit nummer één is.

2. Liegen

Een van de gebruikelijke fouten die mannen maken die hun relatie bederven, is liegen. Liegen is altijd fout, zelfs een klein leugentje. Als ze erachter komt, kan je relatie ernstig beschadigd worden, en dat alles door een domme leugen. Probeer dit zo veel mogelijk te voorkomen.

3. Het verlies van haar vertrouwen

Vertrouwen in elkaar hebben is cruciaal in een relatie. Als het vertrouwen eenmaal is geschonden, kan het moeilijk zijn om het terug te winnen. Doe dus niets dat haar vertrouwen in jou kan beschadigen. Het is geen wonder dat vertrouwen de basis van een gezonde relatie vormt.

4. Te narcistisch zijn

Iemand die narcistisch is, iemand die zichzelf geweldig vindt, is niet erg aantrekkelijk. Dit is een zekere manier om je relatie te laten mislukken. Het is beter om zo snel mogelijk te beseffen dat het leven niet alleen om jou draait. Tracht zo veel mogelijk gelijkwaardigheid in jullie relatie te brengen.

5. Haar onveilig laten voelen

In de lijst met de meest gemaakte fouten door mannen die een relatie bederven, is het vijfde punt haar een onveilig gevoel geven. Dit punt hangt nauw samen met 'vertrouwen'. Het verlies van vertrouwen is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom je vriendin zich niet veilig bij jou voelt. Hoe groter het vertrouwen, hoe veiliger ze zich voelt bij jou.

6. Niet genoeg met haar communiceren

Communiceren kan voor mannen soms een hele uitdaging zijn. Een reden waarom je een relatie hebt is omdat je niet alleen wilt zijn, toch? Het delen van je verhalen hoort daarbij. Probeer je open en kwetsbaar op te stellen in je relatie.

7. Vernederen en kleineren

Vrouwen kunnen veel energie hebben. Een vrouw met een hoge eigenwaarde kan opwindend zijn, maar kan ook intimidatie oproepen bij mannen. Als je je zo voelt, probeer dan je vriendin niet te vernederen of te kleineren. Laat je vriendin gewoon de beste versie van zichzelf zijn.

8. Niet echt aanwezig zijn

Aanwezigheid is een van de meest gemaakte fouten door mannen die een relatie bederven. Aanwezig zijn gaat over verbinding en aandacht. Tracht je telefoon opzij te leggen als je bij je vriendin bent, wees er voor haar en geef haar genoeg aandacht. Leer haar beter kennen. Alleen door echt aanwezig te zijn en te communiceren kun jij je relatie versterken en verbeteren. Maak niet de fout haar als vanzelfsprekend te beschouwen.

9. De verkeerde geschenken geven

Neem de tijd om na te denken over wat je vriendin werkelijk wil. Koop nooit iets vreemds dat totaal niet bij haar past. Je vriendin waardeert het echt als je iets koopt dat bewijst dat je aan haar hebt gedacht. Een geschenk kopen dat niet bij haar past, kan laten zien dat je haar niet goed kent.

10. Niet genoeg tijd nemen om haar echt te begrijpen

Het misverstaan van je partner is een duidelijk teken dat jullie niet genoeg tijd aan elkaar hebben besteed. Heb je problemen om haar echt te begrijpen? Neem de tijd om samen te zitten en te praten. Eenvoudigweg vragen stellen en goed luisteren naar haar antwoorden is alles wat je hoeft te doen.

(Bron: Gewoon Voor Hem - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties