Aanvaller Manchester City allergisch voor… gras

Gisterenavond ook Manchester City-aanvaller Mario Balotelli als gek zien krabben aan zijn kop tijdens het duel tegen Dinamo Kiev? Daar blijkt nu een zeer logische verklaring voor. De man is namelijk allergisch aan… gras. Beetje vervelend als voetballer. Tijdens de wedstrijd in de Europa League tegen Dinamo Kiev (dat de partij overigens met 2-0 won) […]

Gisterenavond ook Manchester City-aanvaller Mario Balotelli als gek zien krabben aan zijn kop tijdens het duel tegen Dinamo Kiev? Daar blijkt nu een zeer logische verklaring voor. De man is namelijk allergisch aan… gras. Beetje vervelend als voetballer.
Tijdens de wedstrijd in de Europa League tegen Dinamo Kiev (dat de partij overigens met 2-0 won) kreeg Balotelli plots last van opgezwollen klieren en jeuk in het gezicht. Na een uur verloste zijn trainer hem uit zijn lijden en bracht hij Carlos Tevez in.
“Ik zag dat zijn hele gezicht opgezwollen was maar ik wist niet waarom”, aldus de manager van Manchester City. “Het zag er echt niet uit.”

De reden bleek achteraf nochtans vrij eenvoudig. Balotelli heeft namelijk last van een allergie voor… gras. Weliswaar maar voor bepaalde soorten, maar helaas voor hem lag één van die net in Kiev op de grasmat… Je zal maar voetballer zijn. (AH)

Leave a Reply

Your email address will not be published.