Beelden van het weekend? Mercedes-baas Toto Wolff drinkt zichzelf een stuk in zijn kraag na wereldtitel Verstappen Sport
Beelden van het weekend? Mercedes-baas Toto Wolff drinkt zichzelf een stuk in zijn kraag na wereldtitel Verstappen
Sport

Beelden van het weekend? Mercedes-baas Toto Wolff drinkt zichzelf een stuk in zijn kraag na wereldtitel Verstappen

Je moet al onder een gigantische steen hebben geleefd als je niet weet dat Max Verstappen zichzelf gisteren heeft gekroond tot wereldkampioen. Een race met een apotheose dat de beste schrijvers in Hollywood zelfs niet konden verzinnen en Mercedes-baas Toto Wolff was woest door de manier waarop de Nederlander nog de titel afpakte in de allerlaatste ronde van het seizoen.

Wat volgde waren geen felicitaties, maar twee klachten van Mercedes. Het laatste is nog niet gezegd en geschreven over deze race. Hoe het ook zij, Toto Wolff besloot om uit pure ellende dan maar zijn verdriet te verdrinken na de race in Abu Dhabi en vloog wel heel stevig in de drank.

Wellicht de meest opvallende beelden van het weekend. De 49-jarige Mercedes-baas die een stuk in zijn kraag drinkt en toont hoe je pas echt een feestje bouwt. Oh ja, Mercedes-rijder Valteri Bottas was er blijkbaar ook bij en die had duidelijk ook al meer dan enkele glaasjes op.

Valteri nam in 'stijl' afscheid van Mercedes

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties