Bloemenmeisje Sagan moet het uitleggen aan jaloerse vriend

O jee. Vlaanderen stond op zijn kop, niet vanwege het uitvallen van publiekslieveling Tom Boonen, maar wel omdat Peter Sagan in de billen van het bloemenmeisje kneep. Die laatste doet nu haar verhaal in HLN. Ocharme. Maya Leye, de 25-jarige miss die Cancellara mocht kussen vanwege zijn overwinning, was er niet goed van. “Toen ik […]

O jee. Vlaanderen stond op zijn kop, niet vanwege het uitvallen van publiekslieveling Tom Boonen, maar wel omdat Peter Sagan in de billen van het bloemenmeisje kneep. Die laatste doet nu haar verhaal in HLN.
Ocharme. Maya Leye, de 25-jarige miss die Cancellara mocht kussen vanwege zijn overwinning, was er niet goed van. “Toen ik zijn hand voelde, stond ik perplex. Ik wist echt niet goed hoe ermee om te gaan”, zo vertelt ze. Toch wou ze hem geen klap in zijn gezicht geven, want dan had de hele wereld de beelden nog meer opgeblazen. Ze aanvaardde de excuses, maar wil Sagan er toch op aanspreken wanneer ze hem terug tegenkomt.

Ondertussen zat haar vriend er wel mee verveeld, want die kreeg een stapel sms’jes te verwerken en reageerde jaloers. “Maar nu blijft hij er gelukkig rustig bij”, aldus de blonde schone. Die jaloerse vriend is trouwens zelf een wielrenner: de Zuid-Afrikaan Raynold Smith, die alleen maar kan dromen van een plekje tussen de bloemenmeisjes – op het podium dan toch.

Nu heeft Sagan zich al in alle bochten gewrongen om zich te excuseren – een bocht te veel als je het ons vraagt. Die bloemenmeisjes staan er nu eenmaal niet vanwege hun talenkennis. Indien Jef Vermassen Sagan zou moeten verdedigen, zou de term ‘onweerstaanbare drang’ vanwege het etaleren van te veel vrouwelijk schoon, snel vallen. En hij zou nog gelijk krijgen ook. Pleiten we hier voor een wildgroei aan billenknijperij? Absoluut niet, maar het kleinste kind zag dat de man een grapje maakte. Als dat al niet meer mag… (KA)

Ben je het er mee eens? Word dan ‘Fan van Sagan’! Onder de Facebookpagina vind je overigens nog enkele video’s met vergelijkbare situaties.

Wie dacht dat enkel mannen in konten knijpen, mag dat wel vergeten. Deze twee deden het nogal heel duidelijk tijdens een talkshow – en geen haan die er naar kraait:

Deze reporter bleef hyperprofessioneel verder ‘reporteren’:

En de Hollandse supporters, die gingen nog een pak verder toen ze in Oekraïne de nationale ploeg kwamen ondersteunen:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments