Dé shooter van 2022? Eerste trailer van Call of Duty: Modern Warfare 2 maakt fans razend enthousiast Sport
Dé shooter van 2022? Eerste trailer van Call of Duty: Modern Warfare 2 maakt fans razend enthousiast
Sport

Dé shooter van 2022? Eerste trailer van Call of Duty: Modern Warfare 2 maakt fans razend enthousiast

Uitgever Acivision en ontwikkelaar Infinity Ward hebben de eerste trailer vrijgegeven van Call of Duty: Modern Warfare 2.

Dit is het vervolg op de geprezen Modern Warfare reboot die verscheen in 2019. Bekende personages waaronder John ‘Soap’ McTavivish’ en Simon ‘Ghost’ Riley keren terug in de single player campagne. Tijdens de Summer Game Fest-presentatie gaat Activision de eerste gameplay tonen van de campagne. De graphics zijn volgens Infinity Ward opgeschroefd voor deze nieuwe game met realistischere watereffecten.

Dit is belangrijk, want voor het eerst kunnen gamers in de muliplayer van Call of Duty, zwemmen. Water heeft invloed op de effectiviteit van kogels, maar ook de zichtbaarheid. In de multiplayer zijn er verder nieuwe modi genaamd Prisoner Rescue, en Knockout. Dit zijn tactische wedstrijden die veel weg hebben van de multiplayer wedstrijden uit Rainbow Six Siege.

Call of Duty Modern Warfare 2 is vanaf 28 oktober 2022 verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S en de Xbox Series X.

https://www.youtube.com/embed/WGSKhgSDJMw

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties