Diego Maradona (60) is overleden, tijd om terug te kijken naar 'Pluisje' zijn meest legendarische filmpje Sport
Diego Maradona (60) is overleden, tijd om terug te kijken naar 'Pluisje' zijn meest legendarische filmpje
Sport

Diego Maradona (60) is overleden, tijd om terug te kijken naar 'Pluisje' zijn meest legendarische filmpje

Diego Maradona is vandaag op 60-jarige leeftijd overleden. Hij bezweek aan een hartstilstand bij hem thuis. Diego werd nog naar een ziekenhuis gebracht, maar hulp kon niet meer baten. De legendarische Argentijn was de laatste maanden al flink op de sukkel met zijn gezondheid.

Hij zal vooral herinnerd worden als één van de beste voetballers die op de velden te bewonderen was. Zijn 'hand van God' waarmee hij Engeland uit de kwartfinale van het WK in 1986 kegelde, zal nooit vergeten worden, maar het meest legendarische filmpje blijft zijn warming up in München.

Minutenlang bleef hij in 1989 jongleren met de bal zonder deze ooit te laten vallen en dit alles met losse veters. En dit allemaal op de tonen van 'Live is life'. Na na na na na ...

Heel toevallig trouwens bracht François Colin, ex-chef-sport van Het Nieuwsblad, heel recent het boek Maradona (60) en de Belgen uit. Een boeiend boek over zijn waanzinnige leven vol voetbal, seks, drugs en rock-’n-roll

https://youtu.be/4vashrNoXTE

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties