Dikke boel tussen Wout Van Aert en Jasper Philipsen in de Tour de France: "Hij had er geen zin in" Sport
Dikke boel tussen Wout Van Aert en Jasper Philipsen in de Tour de France: "Hij had er geen zin in"
Sport

Dikke boel tussen Wout Van Aert en Jasper Philipsen in de Tour de France: "Hij had er geen zin in"

Jasper Philipsen heeft dinsdag (09/07) eindelijk zijn eerste overwinning in deze Tour de France behaald. De Vlaamse renner uit Ham sprintte naar de zege in de tiende etappe dankzij een indrukwekkende lead-out van Mathieu van der Poel.

Philipsen was al eerder dicht bij een overwinning gekomen, met twee tweede plaatsen en een declassering in etappe 6 na een incident tijdens de sprint met Wout van Aert. Philipsen heeft inmiddels via sociale media zijn excuses aangeboden voor zijn roekeloze gedrag tijdens de sprint.

"Nog geen persoonlijke excuses ontvangen"

Maar Wout van Aert lijkt hier niet meteen van onder de indruk te zijn. "Ik heb de excuses van Jasper gelezen op Instagram. Tot nu toe heb ik geen persoonlijke excuses ontvangen", vertelde Van Aert aan HLN.

De verstandhouding tussen Philipsen en Van Aert blijft volgens Van Aert koel. "Ik heb geprobeerd om met hem te praten," legt hij uit. "Maar Jasper had daar duidelijk geen zin in. In zijn plaats had ik het anders aangepakt."

(Bron: Redactie 24 - Intropic: YouTube)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties