En de gouden medaille voor grootste eikel op de Olympische Spelen gaat naar ... Sport
En de gouden medaille voor grootste eikel op de Olympische Spelen gaat naar ...
Sport

En de gouden medaille voor grootste eikel op de Olympische Spelen gaat naar ...

De Olympische Spelen zijn afgelopen en alle medailles zijn uitgedeeld. Moesten wij het echter voor het zeggen hebben dan zouden we ook nog graag medailles willen uitreiken voor 'de grootste eikel'. Een prestatie die met verve werd gewonnen door Fransman Morhad Amdouni tijdens de marathon.

Zo vond hij het een schitterend idee om bij een waterbevoorrading bijna alle waterflesjes omver te duwen en op het einde natuurlijk zelf nog wel het laatste flesje te nemen. Zo konden zijn concurrenten geen water drinken en hij wel. Het was op dat moment 27 graden dus het water was eigenlijk echt wel nodig.

Heel wat mensen zijn er heilig van overtuigd dat Morhad dit heel bewust deed. Anderen denken dan weer dat het 'per ongeluk' was en dat het gewoon een combinatie was van vermoeidheid en een flesje pakken niet makkelijk is als je tegen een hoge snelheid aan het lopen bent. Oordeel alvast zelf met onderstaande video:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties