Ex-vrouw Bodart: “Gebruikt zijn kinderen om eigen vel te redden”

Gilbert Bodart is een ziekelijke leugenaar die zijn dochter gebruikt om zichzelf in het gokproces te redden. Niet onze woorden, wél die van Joanne Rudzik, de ex-vrouw van de voormalige doelman van de Rode Duivels.Hét proces van het moment is ongetwijfeld het grote gokschandaal rond gokchinees Ye Zheyun. Eén van de spilfiguren is onder andere […]

Gilbert Bodart is een ziekelijke leugenaar die zijn dochter gebruikt om zichzelf in het gokproces te redden. Niet onze woorden, wél die van Joanne Rudzik, de ex-vrouw van de voormalige doelman van de Rode Duivels.
Hét proces van het moment is ongetwijfeld het grote gokschandaal rond gokchinees Ye Zheyun. Eén van de spilfiguren is onder andere Gilbert Bodart. In zijn verdediging vertelde ie gisteren dat hij bijna geen andere keuze had dan meewerken, omdat Zheyun zijn dochter anders iets zou aandoen. Wel, daar blijkt helemaal niets van aan te zijn.

Zo getuige de ex-vrouw van Bodart Joanne Rudzik, die 17 jaar lang onder hetzelfde dak leefde als de beruchte doelman uit Ougrée. “Mijn dochter Chloé is nooit bedreigd geweest. Bodart gebruikt zijn kinderen om zijn eigen vel te redden in het gokproces. Hij is een ziekelijke leugenaar die zo vaak liegt dat hij op den duur niet meer weet dat hij aan het liegen is”, vertelt ze in La Dernière Heure. Voor Rudzik waren de leugens over hun dochter de druppel. “Tot nu toe had ik geen zin om te reageren voor de pers, maar nu hij onze eigen dochter er op een valselijke manier in betrekt, is het genoeg geweest”, klinkt het.

Lastig parket, zeker omdat Bodart zijn kinderen amper nog opzoekt. “In de afgelopen zes jaar heeft hij Chloé slechts tien keer gezien. Hij negeert haar en heeft haar zelfs van uit zijn facebookvrienden gewist. Enkel als ze verjaart kan er nog een telefoontje af”, aldus Rudzik, die elke maand overigens nog steeds mee voor Bodarts schulden opdraait. “Bodart vertelde in de kranten dat ik maandelijks 25.000 euro uitgaf aan kleren. Ik weet totaal niet waar hij dat haalt. Die schulden had hij volledig aan zichzelf te danken. Door gokspelletjes. En die moet ik na zes jaar nog steeds mee afbetalen bovenop mijn salaris”, zucht ze. Tot zover Bodarts verdediging. Benieuwd wat de rechter daarover te zeggen heeft… (KDN)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments