Godzilla en King Kong komen naar het derde seizoen van Call of Duty: Vanguard en Warzone Sport
Godzilla en King Kong komen naar het derde seizoen van Call of Duty: Vanguard en Warzone
Sport

Godzilla en King Kong komen naar het derde seizoen van Call of Duty: Vanguard en Warzone

De geruchten blijken te kloppen, Godzilla en King Kong komen naar Call of Duty: Vanguard en Warzone. Hieronder is de teaser trailer te bekijken.

Hoe deze twee titanen precies gaan werken is niet bekend. De map Caldera krijgt in ieder geval nieuwe locaties voor het evenement. Wel weten we wanneer Godzilla en King Kong in de game gaan verschijnen, namelijk 11 mei 2022. Mogelijk moeten spelers het uitvechten op de map terwijl de titanen chaos en vernietiging veroorzaken.

Seizoen 3 van Call of Duty: Vanguard en Warzone begint al eerder namelijk op 27 april. Het seizoen komt met een nieuwe Battle Pass bestaande uit 100 Tiers. Spelers kunnen hiermee onder andere nieuwe cosmetische items en wapens ontgrendelen waaronder de M1916 Marksman Rifle.

Wie sterft in Warzone in seizoen 3, komt terecht bij de vernieuwde Gulag, een schip aan de kust van Caldera. Spelers kunnen verder een klassieke Warzone-modus verwachten in seizoen 3.

Godzilla en King Kong komen naar het derde seizoen van Call of Duty: Vanguard en Warzone

Call of Duty: Vanguard

Call of Duty Vanguard krijgt op 27 april ook gloednieuwe content. Zo worden twee nieuwe maps genaamd Mayhem en Sphere aan de game toegevoegd. Laatstgenoemde komt iets later in het seizoen, terwijl Mayhem op 27 april beschikbaar komt.

Vanguard krijgt verder een Trophy-systeem vergelijkbaar met die in Warzone. Daarnaast worden er gloednieuwe blueprints, emblems, charms en meer toegevoegd. De Zombies-modus krijgt dit keer geen nieuwe content, wel zijn de nieuwe wapens van seizoen 3 bruikbaar in Zombies.

Call of Duty: Vanguard is verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en de Xbox Series S. Wie de game koopt op een PS4 of Xbox One, kan upgraden naar de next-gen-versie voor €9,99.

Je kan Call of Duty: Vanguard hier kopen met korting.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties