Ibrahimovic viert 40ste verjaardag met gloednieuwe Ferrari met een prijskaartje van €470.000 (foto’s)

Prachtig

Gisteren vierde het voetbalfenomeen Zlatan Ibrahimovic zijn 40ste verjaardag alweer. Bijna al zijn collega’s zijn op die leeftijd al jaren op pensioen, maar Zlatan voelt zich top en heeft absoluut nog geen zin om te stoppen: “Ik kan op hetzelfde niveau spelen tot ik 50 jaar oud ben”, zei hij nog niet zo heel lang geleden.

Zijn 40ste verjaardag vieren met een Ferrari

Zijn verjaardag vierde hij natuurlijk in stijl en net zoals elk jaar trakteerde hij zichzelf ook in 2021 op een nieuwe auto voor zijn 40ste levensjaar. Vorig jaar kocht hij nog een exclusieve Ferrari Monza SP2 met een prijskaartje van een slordige 1,3 miljoen euro. In 2019 gaf hij zichzelf dan weer een Porsche 911 Targa cadeau. Daarvoor moest hij ook bijna 250.000 euro voor ophoesten.

Zijn 40ste verjaardag is natuurlijk speciaal en dit jaar kocht hij een Ferrari SF90 Spider. Het prijskaartje bedraagt een slordige 470.000 euro. Al krijg je daar wel een waanzinnige machine voor in de plaats. Zijn nieuwe Ferrari gaat trouwens met zijn tijd mee aangezien het een plug-in hybride is. Er zit ook maar liefst 1.000 pk onder de motorkap.

Dat houdt in dat Ibracadabra na amper 2,5 seconden op een snelheid van 100 km/u zit als hij zijn gas vol in duwt. Indrukwekkend, al is het vooral de gouden kleur die heel hard opvalt. Leuke wagen in ieder geval.