Jarige Cristiano Ronaldo drie matchen geschorst

De Portugees Cristiano Ronaldo heeft woensdag een niet zo aangenaam verjaardagscadeau gekregen. De Real Madrid-speler wordt drie speeldagen geschorst voor zijn rode kaart van afgelopen weekend tegen Athletic Bilbao. Dat meldt de Spaanse krant Marca. De Koninklijke, derde in de stand, bleef in het Baskenland steken op een 1-1 gelijkspel. Superspits Cristiano Ronaldo gaf de […]

De Portugees Cristiano Ronaldo heeft woensdag een niet zo aangenaam verjaardagscadeau gekregen. De Real Madrid-speler wordt drie speeldagen geschorst voor zijn rode kaart van afgelopen weekend tegen Athletic Bilbao. Dat meldt de Spaanse krant Marca.

De Koninklijke, derde in de stand, bleef in het Baskenland steken op een 1-1 gelijkspel. Superspits Cristiano Ronaldo gaf de assist voor Jese, maar pakte een kwartier voor tijd rood na een (lichte) duw tegen het hoofd van Bilbao-verdediger Carlos Gurpegui.

De Portugees, die woensdag zijn 29ste verjaardag vierde, mist de competitieduels tegen Villareal, Getafe en Elche. CR7 mag woensdagavond wel aantreden in de halve finale van de Copa del Rey tegen leider Atlético Madrid.

Foto Reuters

Leave a Reply

Your email address will not be published.