Kan hij dan echt boksen? YouTube-eikel Jake Paul mept ex-UFC-kampioen Woodley K.O.

Indrukwekkend

Wij zitten niet dagelijks te kijken naar de meest populaire YouTubers, maar er is eentje die we echt niet kunnen uitstaan en dat is Jake Paul. Wonderbaarlijk genoeg heeft hij meer dan 20 miljoen abonnees op YouTube, maar net zoals honderden miljoenen mensen vinden wij Jake gewoon een complete idioot.

Jake Paul wint met indrukwekkende K.O.

Zo is Jake Paul vooral bekend omdat hij mensen steeds belachelijk wil maken en er ook een sport van maakt om geld te verdienen aan zijn naïeve fans. Tegenwoordig is hij ook een ‘professionele’ bokser zoals hij het zelf noemt. Dat houdt in dat hij voor enkele miljoenen euro’s de ring in stapt. Hij had al YouTubers als tegenstander en een gepensioneerde MMA-vechter die er wel heel gelukkig uitzag ondanks zijn verlies.

In zijn vorige gevecht moest hij stevig aan de bak tegen ex-UFC-kampioen Tyron Woodley. Zeker geen begenadigde bokser, maar hij was wel gedurende drie jaar UFC-wereldkampioen en dat is toch absoluut niet niks. Er was geen K.O. en Jake won uiteindelijk het gevecht op punten. Al zat er volgens heel wat kijkers wel een geurtje aan die bokswedstrijd. Afgelopen nacht was het tijd voor een rematch.

Jake maakte in de zesde ronde korte metten met Woodley na een indrukwekkende K.O. Zeker de complimenten waard en misschien moeten we onze woorden van kritiek terug nemen over Jake. Al wachten wij natuurlijk wel nog vol ongeduld af tot de YouTuber het eens opneemt tegen een echte bokser.

Lichtjes uit: