Karma: voetballer die 'commedia dell'arte' speelt, rolt over mierennest en is plots weer springlevend! Sport
Karma: voetballer die 'commedia dell'arte' speelt, rolt over mierennest en is plots weer springlevend!
Sport

Karma: voetballer die 'commedia dell'arte' speelt, rolt over mierennest en is plots weer springlevend!

Een Braziliaanse voetballer die een blessure probeerde te faken, werd geconfronteerd met een stevige portie karma! Hij belandde immers in een mierennest en was plots weer springlevend. Van een miraculeuze verrijzenis gesproken!

Het bizarre voorval vond afgelopen zaterdag plaats tijdens een wedstrijd in de Braziliaanse Serie D tussen Crato en Sao Paulo Crystal. Crato-verdediger Ramon Santos deed alsof hij zwaar geblesseerd was na een vermeende tik en rolde kermend over het veld, maar toen hij zich realiseerde dat hij bovenop een mierennest lag, sprong hij snel weer recht.

De mieren hadden blijkbaar al snel toegeslagen, want Santos begon als een gek te krabben. Hij moest zelfs het speelveld verlaten om behandeld te worden. Daar werd hij geholpen door een lid van de medische staf dat hem met water besprenkelde in een poging zijn pijn wat te verlichten. Bekijk hieronder de hilarische beelden.


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties