Kluivert houdt het na het WK voor bekeken bij Oranje Sport
Kluivert houdt het na het WK voor bekeken bij Oranje
Sport

Kluivert houdt het na het WK voor bekeken bij Oranje

In navolging van bondscoach Louis van Gaal (foto, rechts) houdt ook zijn assistent Patrick Kluivert het komende zomer na het WK in Brazilië voor gezien bij Oranje. De 37-jarige oud-international heeft zin in een nieuwe uitdaging.

"Het is tijd voor de volgende stap", zegt Kluivert vrijdag in De Telegraaf. "Ik wil op eigen benen staan of een grote coach, zoals Van Gaal, assisteren."

Terugkeer Hiddink

Kluivert verbond zich in 2012 voor twee jaar aan de KNVB. "Op het moment dat ik mijn contract tekende, heb ik directeur betaald voetbal Bert van Oostveen al laten weten dat het in principe voor twee jaar zou zijn."

Na het WK in Brazilië keert waarschijnlijk Guus Hiddink terug als bondscoach van Oranje. Danny Blind, met Kluivert de huidige assistent van Van Gaal, zou wel in functie blijven bij de KNVB. De oud-Ajacied kan dan na het EK in 2016 Hiddink opvolgen, zo is de verwachting.

Belga, archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties