Lingerie Football is nog altijd ‘serious business’, woedende coach geeft zijn speelster ongeziene uitbrander

Populairder dan voetbal bij ons

De Lingerie Football League moeten we ongetwijfeld niet meer aan jullie voorstellen. In deze versie van American Football voor vrouwen spelen alle dames in lingerie, al gaat het er nog steeds heel serieus aan toe.

Een echte professionele sport

Voor de dames en de coaches is het overigens nog steeds een echte professionele sport waar gepresteerd moet worden. Deze coach bijvoorbeeld gaf een speelster uit zijn team een gigantische uitbrander die vervolgens de hele wereld rondging.

Mensen die zich overigens zorgen maken dat vrouwen in deze sporten als objecten worden bekeken door hun opvallende outfit kunnen we overigens redelijk geruststellen. Zo zijn de dames daadwerkelijk echte profs en ze zeggen zelf dat de outfit een ‘noodzakelijk kwaad’ is om hun sport meer in de spotlights te zetten.

Volgens hen is er ook weinig verschil tussen wat zij dragen en wat andere dames dragen tijdens beach volleybal. De sport is overigens populairder in Amerika dan veel voetbalmatchen bij ons. Zo zitten er in een stadion voor een LFL-wedstrijd gemiddeld zo’n 19.000 toeschouwers.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments