Maak kennis met Camille, de bloedmooie dochter van Vlaamse scheidsrechtersbaas Frank De Bleeckere (foto's) Sport
Maak kennis met Camille, de bloedmooie dochter van Vlaamse scheidsrechtersbaas Frank De Bleeckere (foto's)
Sport

Maak kennis met Camille, de bloedmooie dochter van Vlaamse scheidsrechtersbaas Frank De Bleeckere (foto's)

De naam Frank De Bleeckere zal ongetwijfeld een belletje doen rinkelen bij elke voetballiefhebber. Jarenlang was hij één van onze beste scheidsrechters ooit. Meer zelfs, hij gooide ook internationale hoge ogen en mocht de grootste wedstrijden fluiten. Momenteel doet Frank die ondertussen 55 is het een beetje rustiger aan en is nu 'scheidsrechtersbaas' in België.

Er werd nog niet al te veel over gezegd en geschreven, maar Frank heeft blijkbaar ook een bloedmooie dochter van 24 jaar oud genaamd Camille. Deze knappe blondine heeft daarnaast ook de nodige brains en is momenteel nog volop bezig met haar universitaire studies Rechten op de VUB Brussel.

Op Instagram heeft ze nog 'maar' 4.500 volgers, maar dat aantal zal zonder enige twijfel nog flink stijgen. Met plaatjes zoals onderstaande was het immers maar een kwestie van tijd voor ze bekend werd bij het grote publiek. Amy Sonck begon immers ook ooit als onbekende voetbaldochter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties