Maak kennis met Helena, de 11 jaar oudere vrouw van Zlatan Ibrahimovic: 'Een heerlijke bitch' (foto's) Sport
Maak kennis met Helena, de 11 jaar oudere vrouw van Zlatan Ibrahimovic: 'Een heerlijke bitch' (foto's)
Sport

Maak kennis met Helena, de 11 jaar oudere vrouw van Zlatan Ibrahimovic: 'Een heerlijke bitch' (foto's)

Profvoetballer Zlatan Ibrahimovic is vorige jaar 39 jaar geworden, maar scoort bijna elke week nog steeds goals bij topclub AC Milan. We wisten al veel van koning Zlatan, maar hij is allesbehalve een vrouwenverslinder.

Zo is de Zweed al 18 jaar samen met Helena Seger die vorig jaar 50ste verjaardag vierde. Hij leerde haar kennen toen hij 21 was. Ibracadabra moest toen niets weten van jonge popjes en wou duidelijk een rijpere, ervaren vrouw hebben. Ze was 32 jaar toen ze voor het eerst in het bed van Zlatan belandde.

Ondertussen hebben Helena en Zlatan twee zonen die 15 en 13 jaar oud zijn. Helena, een voormalige vertegenwoordigster, is zelf overigens echt geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. In zijn boeiende biografie omschreef de Zweedse tovenaar zijn vrouw als een heerlijke bitch: 'The evil super bitch deluxe. It takes a lion to take down a lion."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties