Na 15 jaar is er een gloednieuwe Dragon Ball Budokai Tenkaichi game in ontwikkeling – Trailer Sport
Na 15 jaar is er een gloednieuwe Dragon Ball Budokai Tenkaichi game in ontwikkeling – Trailer
Sport

Na 15 jaar is er een gloednieuwe Dragon Ball Budokai Tenkaichi game in ontwikkeling – Trailer

Afgelopen weekend hielden Bandai Namco en Toei Animation, een eSports-evenement die speciaal draaide om Dragon Ball-games waaronder FighterZ, Legends en The Official Card Game.

Tijdens het evenement heeft Bandai Namco de onderstaande teaser trailer vrijgegeven van een gloednieuwe game in de populaire Budokai Tenkaichi-serie. Deze games waren heel populair voordat de Xenoverse-games verschenen. De laatste game Dragon Ball Budokai Tenkaichi 3 verscheen in het jaar 2007.

Een nieuwe game is nu in ontwikkeling, maar details worden bewaard voor een later moment. De beelden van de trailer lijken wel in-game te zijn. Dragon Ball Budokai Tenkaichi-games werden in het verleden gemaakt door ontwikkelaar Spike. De Xenoverse-games werden gemaakt door Dimps en de verhaalgedreven Dragon Ball Z: Kakarot werd gemaakt door CyberConnect2. Op dit moment is niet bekend wie de nieuwe Tenkaichi gaat maken

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties