NBA-legende Shaquille O'Neal showt sixpack en fans roepen om zijn comeback Sport
NBA-legende Shaquille O'Neal showt sixpack en fans roepen om zijn comeback
Sport

NBA-legende Shaquille O'Neal showt sixpack en fans roepen om zijn comeback

NBA-legende Shaquille O'Neal heeft fans laten roepen om zijn terugkeer in de Amerikaanse basketbalcompetitie nadat hij op Instagram zijn indrukwekkende buikspieren liet zien. Eerder dit jaar vertelde de 50-jarige aan Men's Journal: "Ik wil nog één keer mijn shirt kunnen uittrekken op Instagram. Ik zag onlangs een 70-jarige man en hij had overal spieren. Dus ik besloot gewoon om het eens anders aan te pakken."

En Shaq heeft nu eindelijk die belofte waargemaakt door een video op de sociale media te plaatsen van zijn ‘nieuwe’ lichaamsbouw. Eén fan zei: "Het enige wat hem tegenhoudt om een comeback te maken in de NBA is zijn uithoudingsvermogen. Hij zou de competitie nog steeds iets kunnen bijbrengen!" Een andere schreef: “Dé man maakt zich klaar om terug te keren!”

Reden voor gewichtstoename

Terwijl een derde grapte: "Hij staat op het punt om een deal van 1 jaar en 50 miljoen te vragen. Geen back-to-backs. Geen trainingen. Geen road trips, tenzij het team het moeilijk heeft." Een andere volger van O’Neal bekeek het wel ietwat anders: "Waarom heb je dit 20 jaar geleden niet gedaan? Waarom bleef je niet gewoon fit toen Kobe er nog was?"

Shaq onthulde eerder echter de schrijnende reden voor zijn gewichtstoename. Hij zei: "Mijn zus overleed nog voor Kobe. En toen was het de beurt aan Kobe en toen stierven er nog 28 andere mensen die ik kende. 2020 was een heel slecht jaar en ik wilde niets doen. Ik deed maar twee dingen: eten en Netflix kijken. Mijn probleem is dat ik te veel van brood hou. Toen dit allemaal gebeurde, werd ik ’s nachts wakker en begon ik brood te eten. En dat is niet goed voor een mens!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties