Neus van baseballspeler is verpulverd nadat hij bal vol in het gezicht kreeg tegen 152 km/u Sport
Neus van baseballspeler is verpulverd nadat hij bal vol in het gezicht kreeg tegen 152 km/u
Sport

Neus van baseballspeler is verpulverd nadat hij bal vol in het gezicht kreeg tegen 152 km/u

Baseball is in Amerika een immens populaire sport. Enkel basketbal en American Football is populairder. Normaal is baseball een behoorlijk veilige sport aangezien er weinig tot geen contact is. Al kan het af en toe wel eens mislopen.

Vraag maar aan Kevin Pillar die volop klaarstond met zijn bat. In plaats van in de slagzone gooide de pitcher van de tegenpartij volop in het gezicht van Pillar. Aangezien deze pitcher een behoorlijk snelle arm heeft, is dat een vrij zware bal tegen 152 km/u in je gezicht krijgen.

De schade in zijn gezicht enorm. Zo is hij minstens 10 dagen buiten strijd en zijn neus is verbrijzeld in heel wat verschillende stukken. Pillar is echter geen watje en nam het incident sportief op. Zo zei Pillar achteraf dat hij zich goed voelde en dat zulke zaken gewoon kunnen gebeuren. Hij kon wel niet meer door zijn neus ademen, maar dat nam hij er blijkbaar wel even zonder enige problemen bij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties