OLLIE GOKT: de goktips van Clint!

Geld verdienen door Clint te lezen: het kan!

Bij Clint willen we jullie geld laten verdienen: zo zijn we. En hoe kan dat beter dan met een gokje te wagen. Wat natuurlijk al eens wil helpen is dat een ‘insider’ je een handje helpt en dat treft: bij Clint hebben we er eentje gevonden. Laten we deze persoon – die uiteraard anoniem wil blijven – Ollie noemen, een schuilnaam dat is evident. Ollie speelt ons wekelijks 3 tips door uit de catacomben of soms zelfs uit de kleedkamer. Voornamelijk gaat het om voetbal, maar niet uitsluitend. Ollie heeft een netwerk, weet je wel. In elk geval doe er jullie voordeel mee!

Tip 1

RSC Anderlecht – Club Brugge

1

Eerst en vooral wenst Ollie duidelijk te onderstrepen geen fluit met deze wedstrijd te maken te hebben. Enige gelijkenis met een voetballer bij Anderlecht is puur toeval. Dit gezegd krijgen we met deze wedstrijd 2 Belgische topploegen tegenover elkaar, die in Europa geen hol voorstellen. Anderlecht liet gisteren een zeker zegen ontglippen en bij Club Brugge is het hele Champions League avontuur 1 grote treurmars. Hoewel Anderlecht dit seizoen amper een deuk in een pak boter getrapt krijgt ziet Ollie ze toch winnen van Club Brugge. Het feit dat Deschacht op de bank zit, zou daar volgens Ollie een cruciale rol in spelen. We geloven Ollie op zijn woord en zetten onze roebels in op Anderlecht!

Hier krijg je 2,30 keer je inzet als Anderlecht wint.

Tip 2

Liverpool – West Ham

1

De club van Divock Origi, die hoogstwaarschijnlijk weer aan de aftrap komt, wint deze wedstrijd, daar is Ollie zeker van. Blijkbaar hebben Ollie en Divock dezelfde kapper in de Matongé wijk te Brussel en heeft Divock hem daar deze week, tussen 2 wedstrijden door verzeker dat hij gaat prikken. Nu is Divock van Keniaanse origine en Ollie een volbloed Belg, dus waarom de 2 heren in godsnaam in een Congolese wijk naar de kapper gaan, joost mag het weten, maar als Ollie het zegt dan gaan wij niet twijfelen. Onze centjes zetten we alvast op Liverpool en we doen er nog een doelpuntje van Origi bij ook!

Hier krijg je 1,95 keer je inzet als Liverpool wint en Origi scoort!

Tip 3

Trofee Raymond Goethals

Michel Preud’homme

Volgende week dinsdag wordt de Trofee Raymond Goethals toegekend aan de beste coach. Met Preud’homme, Dury en Mazzu maken er 3 kleppers kan, maar ook hier weet Ollie meer. Eerder deze week – Ollie is blijkbaar een bezig baasje, maar hij heeft dit seizoen dan ook wat meer tijd dan de vorige – is hij immers gaan golfen met Michel. Bij het uitzwaaien van zijn Club miste hij op een haar na Ollie zijn schedel, die in de golfzak van Michel aan het snollen was. Daar zag hij overduidelijk een papiertje zitten met een overwinningsspeech op geschreven. Dat dit niet voor een overwinning in de Champions League was, was wel duidelijk. Zet je geld dus maar op Michel, Bart Verhaeghe regelt zo een zaken!

Hier krijg je 1,66 keer je inzet als Preud’homme de trofee pakt.

Bronnen: Ollie en Photonews

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments