Ook de next-gen versie van Red Dead Redemption 2 is mogelijk geschrapt Sport
Ook de next-gen versie van Red Dead Redemption 2 is mogelijk geschrapt
Sport

Ook de next-gen versie van Red Dead Redemption 2 is mogelijk geschrapt

Eerder deze maand gaf bekende insider Tez2 aan dat Rockstar Games, remasters van GTA IV en Red Dead Redemtption had geschrapt om te focussen op GTA 6. Niet snel daarna kreeg Kotaku van enkele bronnen binnen Rockstar Games te horen dat deze projecten inderdaad in de ijskast zijn gezet.

Vervolgens kwam Rockstar Games met het nieuws dat er geen grote content updates meer gaan komen voor Red Dead Online. Rockstar gaf aan alles in te zetten om de enorme verwachtingen van GTA 6 waar te kunnen maken.

Nu zegt insider Tez2 dat ook de next-gen versies van Red Dead Redemption 2 voor de PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series X zijn geschrapt. Rockstar heeft nooit een next-gen upgrade uitgebracht voor deze game. Dat is opvallend, want Red Dead Redemption 2 heeft wel meer dan 42 miljoen exemplaren verkocht. De meeste games die wel een next-gen upgrade hebben gekregen, komen vaak niet eens in de buurt van de 42 miljoen verkochte exemplaren.

Het ziet er dus naar uit dat Rockstar Games momenteel twee focussen heeft namelijk meer content maken voor GTA Online en het ontwikkelen van GTA 6. Alle andere projecten zijn on hold of helemaal geschrapt.

Je kan Red Dead Redemption 2 hier met flinke korting kopen

Je kan GTA V next-gen edition hier kopen.

Ook de next-gen versie van Red Dead Redemption 2 is mogelijk geschrapt

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties