Resident Evil Village krijgt The Winters’ Expansion’ met een heleboel nieuwe content Sport
Resident Evil Village krijgt The Winters’ Expansion’ met een heleboel nieuwe content
Sport

Resident Evil Village krijgt The Winters’ Expansion’ met een heleboel nieuwe content

Capcom heeft tijdens de Capcom Showcase, The Winters’ Expansion’ aangekondigd voor Resident Evil Village.

Wie deze uitbreiding aanschaft krijgt toegang tot de Shadows of Rose single player-uitbreiding. Deze gaat over de dochter van Ethan Winters na de gebeurtenissen van Resident Evil Village. Rose stapt in het bewustzijn van de Megamycete om verlost te raken van haar creepy krachten. Wat ze niet weet is dat ze in een wereld stapt vol met gevaren en horror. Deze uitbreiding is enkel te spelen in third person view.

Naast de uitbreiding, kunnen spelers in de Mercenaries-modus aan de slag met nieuwe maps en drie nieuwe speelbare personages namelijk Chris Redfield, Heisenberg en Lady Dimitrescu.

Daar blijft het niet bij, want spelers kunnen de gehele Resident Evil Village main game, na het aanschaffen van The Winters Expansion, in third person view spelen. Capcom zegt gloednieuwe animaties gemaakt te hebben om de game goed te laten ogen in third person.

The Winters Expansion verschijnt op 28 oktober 2022. Voor de mensen die Resident Evil Village nog niet hebben, komt er een Gold Edition van de game uit. Deze bevat de main game en The Winters Expansion.

Als laatste verschijnt de uitgestelde multiplayer game Resident Evil Re: Verse ook op 28 oktober. Iedereen die Resident Evil Village heeft, krijgt gratis toegang tot deze game.

Resident Evil Village is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 5, PC en Google Stadia. Meer weten over de game? Lees dan hier onze uitgebreide review.

Een dikke aanrader trouwens: Je kan Resident Evil: Village hier kopen met 40% korting.

https://www.youtube.com/embed/ftXhLUuUb3c

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties