RIP Marvel's Avengers, de game krijgt binnenkort geen ondersteuning of updates meer Sport
RIP Marvel's Avengers, de game krijgt binnenkort geen ondersteuning of updates meer
Sport

RIP Marvel's Avengers, de game krijgt binnenkort geen ondersteuning of updates meer

Uitgever Square-Enix en ontwikkelaar Crystal Dynamics hebben bekendgemaakt dat Marvel’s Avengers binnenkort geen ondersteuning meer gaat krijgen.

De laatste content update komt op 31 maart 2023 en daarna krijgt de game geen nieuwe content meer. Deze update maakt alle cosmetische items waaronder Legendary en Epic outftis in de game gratis. Spider-Man blijft wel exclusief voor PlayStation-eigenaren.

Vanaf 30 september 2023 eindigt alle ondersteuning. Het team gaat volledig overschakelen naar de ontwikkeling van de nieuwe Tomb Raider-game en ondersteuning van het Perfect Dark-project bij Microsoft.

Vanaf 30 september is Marvel’s Avengers niet meer te koop in de digitale winkels. Gamers kunnen de game wel blijven spelen, maar niet meer kopen via digitale winkels. De disc-versie blijft wel gewoon werken als een gamer het spel bijvoorbeeld na 30 september aanschaft in de budgetbak.

Een reden voor het stopzetten van ontwikkeling en updates is niet gegeven behalve dat de beslissing ‘samen met onze partners’ is gemaakt.

Marvel’s Avengers is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox One en de PC.

Je kan Marvel’s Avengers hier kopen voor €28,99. (gratis upgrade naar next-gen versie)

RIP Marvel's Avengers, de game krijgt binnenkort geen ondersteuning of updates meer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties