Samenvatting van de indrukwekkende comeback van Mike Tyson Sport
Samenvatting van de indrukwekkende comeback van Mike Tyson
Sport

Samenvatting van de indrukwekkende comeback van Mike Tyson

Afgelopen nacht maakte de legendarische bokser Mike Tyson op 54-jarige leeftijd zowaar zijn comeback. Het was ondertussen alweer 15 jaar geleden dat Iron Mike voor het laatst te bewonderen was in de ring. Tegenstander was Roy Jones Jr., ondertussen ook al 51 jaar.

Omdat de twee mannen al op leeftijd zijn, werden er nieuwe regels gekozen. Zo hebben Mike en Roy speciale handschoenen gebruiken, die de impact van de slagen iets minder stevig moesten maken. Het aantal rondes was slechts acht in plaats van de gewoonlijke negen en een ronde duurde ook maar twee minuten. In een officiële kamp duurt deze normaal 3 minuten.

Het gevecht eindigde op een draw. Iets waar beide heren blijkbaar gelukkig mee waren voor een exhibitie. De mannen zouden zo'n 10 tot 20 miljoen euro krijgen voor hun gevecht, maar ze gaven beide aan dat dit bedrag naar een goed doel gaat.

Hieronder een samenvatting van de wedstrijd:

https://youtu.be/F_AVJoEsVjM

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties