Spektakel in Spanje: keeper scoort gelijkmaker in 94ste minuut, maar dan komt er nog een verrassing Sport

In Spanje mag er nog gevoetbald worden in de lagere divisies en gisteren was er vooral heel wat spektakel te beleven in de Spaanse 6de klasse. In een wedstrijd tussen Vinaròs CF en ACD Peñiscola slaagde de thuisploeg er nog in om een 1-1 gelijkmaker te maken in de 94ste minuut.

Niemand minder dan de keeper van Vinaròs maakte de goal en de hele ploeg ging natuurlijk uit zijn dak. Episch zou je denken, maar het kan nog extremer. Met eigenlijk geen tijd meer op de klok mocht Peñiscola nog wel aftrappen en de spits besloot dan maar in één keer op doel te trappen met een wereldgoal als gevolg.

De keeper die nog stond te glunderen omdat hij de held van de ploeg was, zakte na de winning goal even door de grond van schaamte.