Standard smeert wilskrachtig Lierse forfaitscore aan

Competitieleider Standard is op het veld van Lierse 0-5 gaan winnen. De thuisploeg startte niet slecht en kon via Losada een paar keer dreigen, maar een buitspeldoelpunt van Batshuayi en een penaltysave van Kawashima zetten Standard op weg naar een ruime overwinning. Batshuayi ontsnapte al vroeg in de wedstrijd aan een rode kaart na een […]

Competitieleider Standard is op het veld van Lierse 0-5 gaan winnen. De thuisploeg startte niet slecht en kon via Losada een paar keer dreigen, maar een buitspeldoelpunt van Batshuayi en een penaltysave van Kawashima zetten Standard op weg naar een ruime overwinning.

Batshuayi ontsnapte al vroeg in de wedstrijd aan een rode kaart na een tackel op de enkel van Losada. Het gele karton was een milde straf. Op het kwartier was daar Losada met een verfijnde poging, maar zijn krulde de bal centimeters naast de winkelhaak. Aan de overkant was het meteen wel raak. Mpoku legde de bal over de Lierse verdediging en Batshuayi mocht binnenleggen. Hij stond buitenspel, maar dat had ref Geldhof niet zo gezien.

Uitblinker Losada liet op slag voor rust de gelijkmaker liggen. Doordat Menga de Standard-verdediging aan de praat hield, kon Losada mee oprukken, maar hij besloot opnieuw naast de winkelhaak.

Later meer.

MCe, foto Belga

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments