‘The Mountain’ verloor 50 kg voor een bokscarrière en het verschil is gigantisch (foto’s)

Wat een verschil

Hafthor Julius Björnsson, ook wel gekend als The Mountain uit Game of Thrones, is een behoorlijk stevige kerel. Dat bewees hij ook vandaag een jaartje geleden nog door het wereldrecord deadlift even te verbreken. De voormalige sterkste man ter wereld is de laatste maanden keihard aan het trainen voor een boksmatch tegen die Eddie Hall, een andere beer die ook al eens de sterkste man ooit was.

Die wedstrijd is nu voor onbepaalde tijd uitgesteld want Eddie scheurde onlangs zijn biceps af. Hij heeft wel al een nieuws bokswedstrijd ingepland tegen een zekere Devon Larratt. Blijkbaar één van de sterkste armworstelaars ter wereld.

Omdat hij zijn bokscarrière serieus wil nemen, is Björnsson wel stevig moeten afvallen. Hij was dan wel zo sterk als een beer, maar wanneer je 180 kg weegt, ben je natuurlijk niet echt snel. Hij is ondertussen al 50 kg kwijt en het verschil is gigantisch. Hij is natuurlijk nog steeds imposant want hij blijft een vent van 2,05 meter, maar hij staat duidelijk heel wat scherper. We zouden in ieder geval nog steeds geen klets van hem wil krijgen.

The Mountain toen hij 180 kg woog:

The Mountain nu 50 kilo lichter:

Leave a Reply

Your email address will not be published.