Wordt Dead Island 2 de ultieme zombie-game? De nieuwste gameplaybeelden zijn wel héél bloederig Sport
Wordt Dead Island 2 de ultieme zombie-game? De nieuwste gameplaybeelden zijn wel héél bloederig
Sport

Wordt Dead Island 2 de ultieme zombie-game? De nieuwste gameplaybeelden zijn wel héél bloederig

Deep Silver heeft ruim 15 minuten aan uitgebreide gameplaybeelden vrijgegeven van de langverwachte zombiegame Dead Island 2, een game die voor het eerst werd onthuld tijdens de E3 van 2014. Bijna 9 jaar is deze game dus in ontwikkeling geweest.

In de trailer zien we Dani, één van de zes unieke personages, verschillende dodelijke wapens gebruiken. Alle wapens hebben een eigen speelstijl en upgrademogelijkheden. Verschillende soorten zombies worden in de video getoond waaronder Walkers, Shamblers, Runners en de hyper-gemuteerde Apex. Dani probeert in de missie Halperin Hotel van Los Angeles te bereiken. Dani is zelf ook geinfecteerd, maar immuun. Zij kan wanneer nodig haar besmette DNA activeren om tijdelijk Fury Mode in te schakelen.

Dead Island 2 heeft verder een realistische verminkingsysteem waardoor schade op zombies realistisch wordt getoond. Denk aan het breken van botten, hakken van ledematen en verschroeien van vlees. Dit is een behoorlijk bloederige game.

Dead Island 2 is vanaf 21 april 2023 verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S en de Xbox One.

Je kan de Day One Edition van Dead Island 2 met exclusieve extra’s hier kopen voor de standaardprijs.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties