YouTube-eikel Jake Paul wint boksmatch tegen Woodley, maar zit er een geurtje aan?

Volledig eerlijk of toch niet?

Wij zitten niet dagelijks te kijken naar de meest populaire YouTubers, maar er is eentje die we echt niet kunnen uitstaan en dat is Jake Paul. Wonderbaarlijk genoeg heeft hij meer dan 20 miljoen abonnees op YouTube, maar net zoals honderden miljoenen mensen vinden wij Jake gewoon een complete idioot.

Jake Paul wint op punten, maar iedereen heeft een mening

Zo is Jake Paul vooral bekend omdat hij mensen steeds belachelijk wil maken en er ook een sport van maakt om geld te verdienen aan zijn naïeve fans. Tegenwoordig is hij ook een ‘professionele’ bokser zoals hij het zelf noemt. Dat houdt in dat hij voor enkele miljoenen euro’s de ring in stapt. Hij had al YouTubers als tegenstander en een gepensioneerde MMA-vechter die er wel heel gelukkig uitzag ondanks zijn verlies.

Deze keer zou het een echte test moeten worden. Zo moest hij afgelopen nacht boksen tegen de 39-jarige Tyron Woodley. Zeker geen begenadigde bokser, maar hij was wel gedurende drie jaar UFC-wereldkampioen en dat is toch absoluut niet niks.

Er was geen K.O. en Jake won uiteindelijk het gevecht op punten. Al zit er volgens heel wat kijkers wel een geurtje aan deze bokswedstrijd. Vooral één moment vinden heel wat fans gigantisch verdacht. Zo sloeg Woodley op een bepaald moment Jake in de touwen en in plaats van hem nog enkele keren te slaan, bleef hij gewoon wachten en kon Paul terug rechtkomen. Bijzonder want het was de ideale opportuniteit om de YouTuber tegen de mat te slaan.

Of er echt een geurtje aan het gevecht zat, zullen we natuurlijk nooit weten. Al staat niet buiten kijf dat Jake Paul wel zijn mannetje kan staan. Al is iedereen wel benieuwd wat de YouTuber zou doen tegen een echte bokser.

Naar verluidt zou Jake Paul zo’n 2 miljoen dollar verdiend hebben met dit gevecht en tegenstander Woodley zou ook een indrukwekkende 1 miljoen dollar gekregen hebben. Met dat bedrag in het achterhoofd en bovenstaand moment tijdens de wedstrijd ging Twitter ook weer redelijk los:

Leave a Reply

Your email address will not be published.