Zit hier een geurtje aan? Scheids fluit in Afrika Cup doodleuk wedstrijd al af in 85ste minuut Sport

Momenteel is de poulefase van de Afrika Cup aan de gang. Tijdens de wedstrijd tussen Tunesië en Mali, besloot scheidsrechter Janny Sikazwe om doodleuk de match al af te fluiten in de 85ste minuut bij een 0-1 voorsprong in het voordeel van Mali.

Compleet ongezien op een voetbalveld en er kwam dan ook stevig protest. De scheids kon toen bijna niet anders dan toch maar verder te spelen. Wat het echter nog vreemder maakte, is dat hij daarna weer vroegtijdig affloot. Deze keer in de 89ste minuut. Hij deed zelfs geen moeite om te wachten tot de 90ste minuut en extra tijd zoals in elke professionele match was niet nodig voor meneer de scheidsrechter.

Nochtans is de VAR maar liefst 3 keer moeten tussenkomen en zijn er heel wat wissels geweest. Extra tijd tussen de 5 en 8 minuten had doodnormaal geweest. Zit hier een geurtje aan en kreeg de scheids wat geld onder tafel geschoven of moest de man gewoon heel snel naar het toilet en kon hij niet meer wachten? Oordeel zelf: