"Eerste wilde ik mijn 62-jarige sugar daddy uitmelken, maar dan werd ik verliefd. Nu verdien ik meer dan hem!" Stories
"Eerste wilde ik mijn 62-jarige sugar daddy uitmelken, maar dan werd ik verliefd. Nu verdien ik meer dan hem!"
Stories

"Eerste wilde ik mijn 62-jarige sugar daddy uitmelken, maar dan werd ik verliefd. Nu verdien ik meer dan hem!"

Fulltime camgirl Nova Hawthorne heeft zich openhartig uitgelaten over haar verliefdheid op haar sugar daddy. Net voor Covid bood een van Nova's sugar daddies, James, 62 jaar oud, haar vriendelijk een logeerkamer aan toen ze zonder huis kwam te zitten vanwege problemen met haar huisbaas. Het zou tijdelijk zijn, maar eindigde uiteindelijk in een vaste relatie. “Eerlijk gezegd, wilde ik wat van hem profiteren, maar ik werd al snel verliefd,” zei Nova.

Nova, afkomstig uit Australië, vertelde: "Al snel begon het gewoon te voelen als twee mensen die elkaar leuk vinden, samen wonen en oprecht genegenheid voor elkaar hebben. En op een dag zei ik tegen hem, 'Ik denk dat ik echt van je hou', en hij zei: 'Ik ging het nooit als eerste zeggen. Het moest altijd van jou komen.' Hij wilde me niet in een positie brengen waarin ik zijn gevoelens zou moeten beantwoorden, dus liet hij mij eerst mijn gevoelens kenbaar maken."

"James is meer 'gentleman' dan de jongere mannen"

Volgens Nova heeft James haar geholpen om haar activiteiten als camgirl te laten groeien tot het punt waarop ze nu meer verdient dan hij, en zo werden ze financieel onafhankelijk van elkaar. Nova zei: "In het verleden had ik nog nooit echt gedate met iemand die meer dan vier of vijf jaar ouder was dan ik, maar ik had wel verschillende sugar daddies. Ik date vooral mannen van mijn leeftijd, maar die waren vaak geen echte ‘gentlemen’. Dus het was niet verrassend dat ik een sterke band ontwikkelde met iemand die aanzienlijk ouder was, en ook meer ‘gentleman’.”

"Ik moest hem vertellen dat ik het ook met vrouwen doe"

Hoewel Nova dus ook andere sugar daddies had, brak ze met hen omdat ze zo gelukkig was met James. Nova moest ook overwegen hoe haar gevoelens voor vrouwen in de nieuwe relatie zouden passen. Ze zei: "Ik voelde me altijd meer op mijn gemak bij vrouwen, maar toen ik James ontmoette, besefte ik, 'Oh, eigenlijk vind ik mannen ook nog steeds leuk'. Toen we begonnen te daten, hadden we een gesprek waarin hij zei: 'Ik wil je enige zijn.' En ik zei, 'Ja, maar ik vind meisjes ook leuk'. En hij zei: 'Nou, okay, ik kan niet je vriendin zijn.'”

Hoeveel verdient Nova?

“In mijn professionele leven werk ik met vrouwen en in mijn persoonlijke leven zie ik ook soms vrouwen. Maar ik ben niet geïnteresseerd in andere mannen. James weet dat dit een deel van mij is en hij accepteert dat het gewoon bij het daten met mij hoort." Nova onthulde ten slotte ook nog wat ze verdient als camgirl. Vorig jaar verdiende ze op één enkel platform al meer dan 100.000 euro, en op andere kleinere websites verdiende ze ook aanzienlijke bedragen. Niet slecht dus!

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties