"Ik dook tussen de lakens met mijn personal trainer, maar was in shock door wat hij daarna deed" Stories
"Ik dook tussen de lakens met mijn personal trainer, maar was in shock door wat hij daarna deed"
Stories

"Ik dook tussen de lakens met mijn personal trainer, maar was in shock door wat hij daarna deed"

Veel dames dromen ervan om hun personal trainer aan de haak te slaan. En één vrouw gaf toe dat ze het werkelijkheid maakte door seks te hebben met haar PT. Het was echter niet zo sexy als ze zich had voorgesteld en er was vooral één ding dat haar de keel uithing. De dame in kwestie deelde haar ervaring met mensen op het populaire X-account @Fesshole, waar mensen anoniem hun diepste en donkerste geheimen delen.

Maar het kreeg waarschijnlijk niet de reactie waar ze op hoopte, want velen waren het niet eens met wat ze zei. De vrouw schreef: "Ging uit met een personal trainer, we gingen voor het eerst naar bed en kwamen bij elkaar. Hij zei 'Oh, goed gedaan!' en probeerde me te high-fiven. Dat was dus ook de laatste keer dat we naar bed gingen."

"Hoe kleinzielig!"

Sinds de tweet eerder deze week werd gedeeld, ging hij viraal en werd hij meer dan 500.000 keer bekeken. En het leek erop dat veel mensen vonden dat de vrouw "kleinzielig" deed over haar redenen om de man te dumpen. Eén persoon schreef: "High-fiven na een goede sekssessie is geweldig. Feliciteer elkaar van beide kanten met goed werk. Maar het werkt alleen als jullie er allebei van genoten hebben. Wees niet te verwaand om te genieten van een welverdiende high-five."

"Naar bed gaan...!?"

Een ander voegde eraan toe: "Nou dat klonk gewoon lief!" Een derde voegde eraan toe: "Ik denk gewoon dat als mensen ouder en eenzaam worden, ze terugkijken op alle middelmatige redenen waarom ze mensen hebben gedumpt en huilen.” Iemand anders schreef: "Nogal een kleingeestige reden om het uit te maken." Iemand anders wees er dan weer op dat de vrouw ‘naar bed gaan’ gebruikte in plaats van ‘seks’ en zei: "Ik had seks met een vrouw

(Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties