"Ik spendeerde 60.000 euro aan plastische chirurgie en fillers, gewoon omdat ik me verveelde" Stories
"Ik spendeerde 60.000 euro aan plastische chirurgie en fillers, gewoon omdat ik me verveelde"
Stories

"Ik spendeerde 60.000 euro aan plastische chirurgie en fillers, gewoon omdat ik me verveelde"

Een man heeft de sociale media verbijsterd achtergelaten na het delen van een video van extreme zwelling na een operatie - met het gezicht van de jongen zo opgezwollen dat hij zijn ogen nauwelijks kan openen. Levi Jed Murphy, uit Manchester liet voor het eerst een cosmetische ingreep doen toen hij nog maar 19 jaar oud was, waarbij hij fillers kreeg. Nu is hij 26 en heeft hij zo'n 60.000 euro uitgegeven aan 15 schoonheidsbehandelingen, waaronder een neuscorrectie, het verwijderen van buikvet, liposuctie in de nek, lipcorrectie en nog veel meer - allemaal omdat hij zich ‘verveelde’.

In schokkende video's die al meer dan 11,5 miljoen keer bekeken zijn (@levijedmurphy), deelt Levi het herstelproces - waarbij gebruikers zeggen dat hij er onherkenbaar uitziet. "Ik heb in totaal 15 chirurgische ingrepen ondergaan, chirurgie is altijd iets geweest waar ik van genoot," vertelde de influencer aan NeedToKnow. "Ik raak snel uitgekeken op mijn gezicht en geraak dan verveeld, dus de kans krijgen om het af en toe te veranderen voelt goed. Het is net zoiets als elk seizoen je garderobe vernieuwen, maar ik vernieuw mijn gezicht."

"Moeilijkste herstelperiode ooit"

Levi deelde de meest recente ingreep op social media, met honderdduizenden likes en honderden reacties. Het ging om meerdere ingrepen in één keer: een volledige facelift, diepe wenkbrauwlift, liposuctie van de hals, littekenrevisie en verwijdering van buccaal vet. Levi zei: "Ik ben momenteel nog aan het herstellen, want ik heb het pas vijf dagen geleden laten doen. Het was een van de moeilijkste herstelperiodes die ik heb gehad, want ik had een complicatie bij mijn facelift. Een paar uur na de operatie kreeg ik een bloeduitstorting aan één kant van mijn gezicht”.

(lees verder onder de foto)

"Bang dat ik misvormd zou zijn"

"Het bloed moest worden afgevoerd uit een snee in mijn nek,” ging hij verder. "Ik was bang dat ik misvormd zou achterblijven door de complicatie. Maar ik ben inmiddels over dat gevoel heen en zal in de toekomst waarschijnlijk nog meer operaties ondergaan." In de clip is te zien hoe Levi in een ziekenhuisbed ligt met zijn gezicht bedekt met plekken die alle kleuren van de regenboog hebben. Zijn lippen zijn dubbel zo groot en zijn ogen zien er extreem pijnlijk uit.

(lees verder onder de video)

"Vocht je met Mike Tyson!?"

"Wat heb je nu weer laten doen??", vroeg een volger hem, waarop Levi grapte: "Ik heb alleen wat highlights in mijn haar laten zetten. Ik weet niet of je ze kunt zien, de kleine blonde stukjes, ik heb het gevoel dat ze mijn gezicht echt hebben veranderd." Gebruikers waren er snel bij om hun gedachten te delen. Eén persoon zei: "OMG GAAT HET?" Een andere zei: “Ik had echt niet door dat jij het was!” Ten slotte schreef iemand: “Heb je ruzie gemaakt met Mike Tyson?!”

(Bron: Need To Know)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties