Jerome ging veel vreemd en bedacht een oplossing: "Nu heb ik 4 vrouwen en is de verleiding kleiner" Stories
Jerome ging veel vreemd en bedacht een oplossing: "Nu heb ik 4 vrouwen en is de verleiding kleiner"
Stories

Jerome ging veel vreemd en bedacht een oplossing: "Nu heb ik 4 vrouwen en is de verleiding kleiner"

Jerome, afkomstig uit Springville, Alabama, staat bekend als een 'vrouwenversierder'. Om zijn dwalende blik te beteugelen, woont hij nu samen met zijn vier vrouwen, waar binnenkort nog een vijfde vrouw aan toegevoegd zal worden.

Al op school besefte Jerome dat hij een rokkenjager was, die op jonge leeftijd meisjes bedroog en betrokken was bij verschillende, zeer kortstondige relaties. "Het voelde alsof ik elk weekend op de gezondheidsdienst was," deelde hij met Truly. "Ik had meerdere partners. Ik had nooit het gevoel dat één vrouw alles kon zijn wat ik wilde." Vijf jaar geleden ontmoette hij eindelijk de persoon met wie hij wilde trouwen en beweert dat 'Big Jasmine' een heel bijzondere vrouw is die hem wist te binden.

Volgende partner is keuze van de vrouw

"Ze kon koken, ze kon schoonmaken, en ze was er op seksueel gebied." Hun liefdesverhaal verliep echter niet vlekkeloos, want toen ze elkaar ontmoetten, had Jerome al een relatie. Nadat hij Jasmine het hof had gemaakt, bedroog hij haar. Na verzoening trouwden ze uiteindelijk en waren ze het erover eens dat een gesloten polyamoreuze relatie de juiste weg voor hen was. Jasmine is biseksueel en dacht dat haar behoeften beter vervuld zouden worden in een niet-monogame relatie.

"In het christelijke gezin waar ik vandaan kom, had ik nooit de moed om uit te komen voor wat ik echt wilde doen of verlangen," zei ze. "Dus met hem voelde ik me meer op mijn gemak om dingen te doen die ik wilde." Hun beleid is dat de volgende partner in de relatie de keuze van de vrouw moet zijn, in plaats van die van Jerome. "We hebben geen maximum aantal mensen in een relatie. We hebben altijd die veilige ruimte om iets toe te voegen," zei Jasmine.

jer2

Vijfde vrouw

Ze introduceerde Deja in het leven van het koppel. Ze trok bij hen in en kort daarna stelde Deja Baby Jasmine voor. De relatie zag al snel een ander 'lid' aankomen in de vorm van 'T,' die overigens Jerome's ex-vriendin was voor Big Jasmine. Ze was oorspronkelijk bij de groep gekomen als hun visagiste, maar vond al snel hun manier van leven verleidelijk. Hun vijfde vrouw, Katara, zal zich binnenkort ook bij hen voegen. De groep heeft kritiek gekregen op hun onconventionele gezinssituatie.

"Veel hulp in huis"

"Hij krijgt veel te horen: 'Hij manipuleert ze'. Hij is ze aan het controleren," aldus Jasmine. Maar ze wuiven de opmerkingen van de criticasters weg omdat ze weten dat het voor hen werkt. "Poly is geweldig; je hebt veel hulp in huis. Dus één persoon kan de keuken schoonmaken, één persoon kan koken, één persoon kan het haar van de kinderen doen." Jerome is het daarmee eens: "We kunnen allemaal groeien; we kunnen in elkaar groeien. We kunnen meer winnen, we kunnen meer bloeien in het leven." Hieronder kun je een reportage bekijken over dit bijzondere 'gezin'...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties