"Mensen noemen me een sl*t omdat ik 300 mannen vogel per jaar. Een man die hetzelfde doet, is een held!" Stories
"Mensen noemen me een sl*t omdat ik 300 mannen vogel per jaar. Een man die hetzelfde doet, is een held!"
Stories

"Mensen noemen me een sl*t omdat ik 300 mannen vogel per jaar. Een man die hetzelfde doet, is een held!"

Een model dat beroemd werd omdat ze met 300 mannen in een jaar vogelde, heeft gezegd dat er 'met twee maten wordt gemeten' als het gaat om activiteit tussen de lakens.

Annie Knight – die we in het verleden al eens aan jullie voorstelden - werd gebrandmerkt als 'de meest seksueel actieve vrouw van Australië' nadat ze tijdens een radioshow had toegegeven dat ze met 300 mensen had geslapen in slechts 12 maanden. De 26-jarige wordt vaak getrolld over haar bekentenis, maar ze zegt dat mannen niet dezelfde kritiek krijgen als vrouwen als het gaat om hun seksuele escapades.

"Ik word veroordeeld, een man is een held!"

De blonde schoonheid zegt zelfs dat venten vaak geprezen worden voor hun seksuele uitspattingen. Ze zei: "Ik heb te maken gehad met veel veroordeling en spot, maar interessant genoeg - en het maakt me woedend - is de dubbele standaard tussen mannen en vrouwen. Ik heb vrienden van mannelijke sekswerkers die me vertellen dat ze in hun hele carrière nog nooit een negatieve opmerking hebben ontvangen, zelfs nadat ze miljoenen en miljoenen views hebben ontvangen.”

'Hyperseksuele vrouwen'

"Mannen prijzen hen, maar kijken neer op ons vrouwen, ook al doen we hetzelfde werk. Het is verschrikkelijk.” Annie zegt dat ze nu vastbesloten is om het stigma rond "hyperseksuele vrouwen" te bestrijden. Ze voegde eraan toe: "Ik ben altijd een eerlijk persoon geweest, dus ik ben het me bewust. Ik denk dat veel mensen het een denigrerende uitspraak vinden, maar ik probeer het stigma te doorbreken dat hyperseksuele vrouwen geen respect verdienen.”

Vaste klanten

"Ik probeer de wereld te laten zien dat je een seksuele vrouw kunt zijn en toch moraal, intelligentie, zelfrespect en zelfrespect kunt hebben. Ik wil alles proberen en doe zo’n beetje alles op mijn OnlyFans-account.” Annie bekende ook dat ze vaak met vijf verschillende mensen op één dag naar bed gaat. Ze legde uit dat ze mannen vindt op datingapps en dat ze ook een lijst heeft van 'vaste klanten' met wie ze seks heeft. "Ik voel me daarna gesterkt," zei ze. "Seks geeft me een goed gevoel. Het is bedoeld om je goed te voelen."

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties