Phoenix maakt pikante content met haar moeder maar: "We hebben grenzen, bepaalde dingen doen we nooit" Stories
Phoenix maakt pikante content met haar moeder maar: "We hebben grenzen, bepaalde dingen doen we nooit"
Stories

Phoenix maakt pikante content met haar moeder maar: "We hebben grenzen, bepaalde dingen doen we nooit"

Een vrouw van 24 heeft onthuld hoe zij en haar moeder samenwerken om online sexy content te verkopen. En hoewel Phoenix Rae Blue graag met haar moeder samenwerkt, zegt ze dat ze wel degelijk hun grenzen hebben.

Phoenix zegt dat ze grafisch ontwerper wilde worden en dat ze haar studie met topcijfers heeft afgerond. Ze had hoge verwachtingen van de arbeidsmarkt en stuurde honderden sollicitaties, maar ze had moeite om werk te vinden. "Het was erg ontmoedigend, vooral toen de pandemie toesloeg, waardoor het nog moeilijker werd om werk te vinden," merkt Phoenix op.

"We ontdekten een gat in de markt"

"Toen ik mijn frustratie over het feit dat ik geen geld kon verdienen met mijn moeder deelde, kwam ze met het idee om een OnlyFans-pagina te beginnen om met mijn prachtige figuur te pronken.” Jessie, de moeder van het model, werkt al jaren als natuurster nadat ze in het verleden te kampen had met geldproblemen. Ze ging de industrie in om Phoenix en haar broer, die aan ernstige gezondheidsproblemen lijdt, te steunen.

Jessie zei dat haar moeder haar had verteld hoe pikant modellenwerk zoveel kansen voor haar had geopend en dat ze dacht dat het hetzelfde voor haar zou doen. Ze realiseerden zich echter al snel dat er een gat in de markt was voor moeder-dochter content.

"Het voelde nooit vreemd of ongemakkelijk"

"Mijn moeder en ik gingen samen zitten en brainstormden over hoe we mijn OnlyFans-pagina echt uniek konden maken. We merkten dat er geen moeder-dochter duo was dat deed wat wij in gedachten hadden. Dus dachten we: 'Waarom beginnen we niet samen een OnlyFans-pagina?'" De eerste video die ze samen postten kreeg heel veel likes en hun pagina ging al snel viraal. Verrassend genoeg merkte Phoenix op dat het nooit ongemakkelijk of vreemd heeft gevoeld om op deze manier met haar moeder samen te werken.

"Ik ben altijd heel open tegen haar geweest, dus als het gaat om poseren in sexy lingerie of het maken van adult content, voel ik me niet ongemakkelijk." Over hun grenzen zei Phoenix: "Hoewel mama en ik samen poseren, trekken we de grens bij fysieke interactie en negeren we verzoeken om elkaar te kussen. Ik geniet echt van alle fotoshoots die we doen. Ik hou er ook van om naar verschillende locaties te gaan en dingen te mixen om verschillende content te produceren."

Wat zeggen partner en vrienden erover?

Phoenix zei dat al haar vrienden achter haar carrièrekeuze staan en hoewel ze op dit moment geen vriend heeft, hebben haar ex-partners haar ook gesteund. "Al mijn vrienden vinden het geweldig voor me en ze zeggen vaak dat ze zouden willen dat ze net zoveel zelfvertrouwen hadden als ik om zoiets te doen. Hun steun is geweldig en ik voel me gelukkig dat ik zulke geweldige vrienden heb die achter me staan," besloot ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties