Audi R8 maait fotograaf omver (video)

De chauffeur maakte tijdens het Masters of Formula 3 in Zandvoort een foutje, crashte stevig en de fotograaf werd geveld door de rondvliegende brokstukken.De coureur van de R8 zou te laat en veel te bruusk geremd hebben alvorens de zogenaamde Tarzanbocht te nemen, waardoor de achterwielen blokkeerde, hij ontrole verloor en tegen de vangrail knalde. […]

De chauffeur maakte tijdens het Masters of Formula 3 in Zandvoort een foutje, crashte stevig en de fotograaf werd geveld door de rondvliegende brokstukken.

De coureur van de R8 zou te laat en veel te bruusk geremd hebben alvorens de zogenaamde Tarzanbocht te nemen, waardoor de achterwielen blokkeerde, hij ontrole verloor en tegen de vangrail knalde. Achter de vangrail stond een fotograaf plaatjes te schieten en hij had het gevaarte natuurlijk niet op tijd zien aankomen.
De race werd stilgelegd om de ambulances ter plaatse te laten komen en de onfortuinlijke fotograaf werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ook werd de vangrail hersteld en het wrak van de Audi uit de grindbak gehaald alvorens er terug gereden kon worden.

De tweede video vat de hoogtepunten van de race samen, waarin u ziet dat de R8 niet de enige was die uit de Tarzanbocht ging. (SL)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments