Man krijgt gloednieuwe auto nadat monteur begon te straatracen tijdens proefrit (video)

Uiteindelijk toch nog iedereen gelukkig

Best een bijzonder verhaal uit Amerika. Een eigenaar van een Corvette C8 ging naar zijn plaatselijke garage omdat zijn motor nogal een gek geluid maakte. Het bleek niets te erg te zijn en alles werd al snel hersteld. Toen de eigenaar terug naar huis reeds, besloot hij om toch nog eens even zijn Performance Data Recorder te checken die standaard is ingebouwd bij een C8. Wat hij op de beelden daarvan zag, was behoorlijk verrassend.

Even een straatrace gaan doen

Zo bleek dat de monteur na het herstellen van de motor een proefrit was gaan doen. Dat is op zichzelf niet zo uitzonderlijk, maar na enkele minuten besloot hij om een straatrace te doen tegen een Dodge Charger die hij op de autosnelweg tegenkwam. Hij ging al slalommend door het verkeer, soms tegen snelheden van maar liefst 240 km/u.

Er was geen schade, maar de eigenaar was woest. Toen hij de uitbater van de dealer besloot te contacteren om hem te confronteren met de misstap van zijn personeel kreeg hij in eerste instantie blijkbaar geen reactie. Daarna zette hij een heel negatieve review op Yelp die bijna door elke potentiële nieuwe klant kan gelezen worden. Nadat hij dit had gedaan, kreeg hij al snel reactie van de eigenaar die zich uitgebreide excuseerde.

Een gloednieuwe Corvette als excuses

Meer zelfs, hij stelde voor dat de Corvette-eigenaar zowaar een gloednieuw Corvette-model mocht uitkiezen, volledig op kosten van de zaak. Zodra hij geleverd was, moest hij wel zijn oude Corvette inleveren waarmee zijn monteur had rondgereden. Een voorstel waar de eigenaar gretig op in ging want hij kreeg een nieuwer model met meer opties.

De dealer doet natuurlijk geen schitterende zaak, maar wanneer je weet dat tweedehandsprijzen momenteel ook nog torenhoog liggen in Amerika dan zal hij nog steeds een meer dan aardig bedrag krijgen. En de negatieve review zal ongetwijfeld wel offline zijn gehaald na deze overeenkomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.