Nieuwe R8-super-Audi

Er is een nieuwe telg in de Audi-familie en dat zullen we geweten hebben: het gaat om een nieuwe R8 V10, een krachtbeest dat ruikt naar de muskus die door de Lamborghini-dochter zo vrijelijk wordt uitgewasemd. Het nieuwe beestje wordt voorgesteld op de Detroit Motor Show begin volgend jaar en zal, met die fameuze V10 […]

Er is een nieuwe telg in de Audi-familie en dat zullen we geweten hebben: het gaat om een nieuwe R8 V10, een krachtbeest dat ruikt naar de muskus die door de Lamborghini-dochter zo vrijelijk wordt uitgewasemd.

Het nieuwe beestje wordt voorgesteld op de Detroit Motor Show begin volgend jaar en zal, met die fameuze V10 onder de kap, de snelste R8 ooit zijn. De 528 pk die door de krachtbron worden uitgespuwd, zijn perfect vergelijkbaar met wat de Lambo Gallardo LP560-4 op de baan zet.

De R8 V10 moet om en bij de 140.000 euro gaan kosten, maar daarvoor krijg je naast al die kracht en snelheid (van nul naar honderd in 3,9 seconden) wél een autostereo van Bang & Olufsen cadeau. (BVH)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments