Profvoetballer Sergio Aguero toont zijn gloednieuwe Ferrari met een prijskaartje van €481.598

Sergio heeft nieuw speelgoed

Sergio Aguëro is vanaf komend seizoen te bewonderen in de kleuren van FC Barcelona. Het was altijd zijn natte voetbaldroom om samen met zijn boezemvriend Lionel Messi samen op clubniveau te spelen, maar aangezien Messi nu toch vertrekt bij de Blaugrana komt daar niets meer van in huis.

De snelste en krachtigste Ferrari ooit voor Sergio

Echter niet getreurd voor de Argentijn want hij kocht onlangs nog wat nieuw speelgoed om in rond te rijden. Kwestie van zijn gedachten af en toe toch te kunnen verzetten. Zo trakteerde hij zichzelf op een Ferrari SF90 Stradale ter waarde van 481.598 euro. Een stevig prijskaartje, maar een fantastische wagen om mee rond te cruisen in het zonnige Spanje natuurlijk.

Zijn nieuwe Ferrari gaat trouwens met zijn tijd mee aangezien het een plug-in hybride is. Met een achtcilinder van 780 pk en drie elektromotoren gaat zijn nieuwe hebbeding op amper 2,5 seconden van 0 naar 100 km/u en op 6,7 seconden van 0 naar 200 km/u. Best aardig en een topsnelheid van 340 km/u lijkt ons ook niet echt slecht.

Het is trouwens de krachtigste Ferrari op deze planeet en kan dus ook in volledige stilte rondrijden, moest je dat prefereren. Hieronder Sergio die pronkt met zijn nieuw speelgoed. Daaronder een filmpje van Supercar Blondie in actie met SF90. Duidelijk de moeite voor auto-liefhebbers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.