Romelu Lukaku toont gloednieuwe supercar van 220.000 euro die hij van zijn sponsor cadeau kreeg

Romelu heeft nieuw speelgoed

Het afgelopen seizoen is er voor Romelu Lukaku eentje met hoogtes en laagtes geweest. Zo versierde hij een transfer van Inter terug naar zijn droomclub Chelsea waar hij tegenwoordig zo’n 385.000 euro per week (of 20 miljoen per jaar) verdient. In het begin schoot hij de goals aan de lopende band binnen, maar na een blessure was het toch een tijdje niet meer al te veel soeps.

Een gloednieuwe Maserati voor Lukaku

Op het WK voetbal voor clubs scoorde hij dan weer wel 2 keer en Chelsea mocht ook de trofee mee naar huis nemen dankzij zijn goals. Romelu lijkt dus weer vertrokken en daarvoor wou zijn sponsor Maserati de Belg belonen. Zo wordt hij al sinds 2020 gesponsord door het Italiaanse automerk en kreeg in het verleden een Maserati Ghibli cadeau. Het was nu echter tijd voor een nieuw speeltje.

Zo toonde de Chelsea-spits op Instagram dat hij Maserati MC20 cadeau had gekregen. Een waanzinnige auto waar je mond van openvalt. Zijn nieuw speelgoed kan van 0-100 km/u binnen 2,9 seconden en heeft 630 pk onder zijn motorkap. De sportwagen weegt ook maar ‘amper’ 1.500 kilogram en heeft een maximumsnelheid van maar liefst 325 km/u.

Jaloers op Lukaku en je wil ook graag zo’n Maserati MC20? Dat kan, maar dan zal je wel heel diep in je portemonnee moeten tasten. Indien je nog niet al te veel extra snufjes wil, moet je namelijk al minstens 220.000 euro betalen. Niet echt betaalbaar dus voor de gewone stervelingen. Hieronder kan je de prachtige supercar wel bewonderen.

David Beckham kreeg er onlangs ook eentje cadeau en dat leverde dit geweldige filmpje op: