De horeca moet dichtblijven, maar blijkbaar niet voor onze minister Frank Vandenbroucke

Echt waar

Eergisteren werd aangekondigd via een ministerieel besluit dat de huidige maatregelen nog minstens tot 1 maart verlengd worden. Onder andere horeca-ondernemers moeten dus nog minstens 6 weken geduld uitoefenen, deze keer zonder dat dit in een overlegcomité werd aangekondigd.

Frank wordt nog wel bediend

Gisterenmiddag gaf onze minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke een interview aan Waalse zender RTL/TVI. De beelden werden opgenomen in de gebouwen van de regering en terwijl Frank praat over hoe de horeca nog gesloten moet blijven, zie je toch wel iets héél opvallend op de achtergrond.

Zo waren er doodleuk twee kelners bij een bar achter onze minister te zien. Frank en zijn collega’s pakken blijkbaar hun dagelijkse tas koffie ook in deze COVID-tijden niet zelf. Misschien ‘s avonds ook nog een pintje zodra de werkuren afgelopen zijn? Of misschien trekken we te snel conclusies en staan deze kelners er gewoon omdat het afwasmachine kapot is? Dat kan ook natuurlijk.

Momenteel gaan onderstaande screenshot viraal en zeggen dat de reacties allesbehalve mals zijn, is een redelijk understatement: “De horeca moet dicht blijven, maar blijkbaar niet voor iedereen… Kijkt goed wat er op de achtergrond gebeurt”

5 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Slimmerik
9 dagen geleden

De horeca is niet dicht. Afhaal en thuislevering á volonté en daar werken ook mensen. Stop toch met liegen en verhaaltjes verzinnen om jullie drie rechtse lezers te paaien, sukkels.

yves
8 dagen geleden
Reply to  Slimmerik

Ook niet veel te vertellen thuis zeker? Typisch linkse bla bla bla.

Veni vedi ?
8 dagen geleden
Reply to  Slimmerik

Links of rechts maakt gene bal uit, ze zijn allemaal teveel betaald en zijn dan nog fier op hun postje achterlijke egoïstische bende kleuters

Ikke
8 dagen geleden
Reply to  Slimmerik

Dat zijn dan nog altijd meer rechtse lezers dan dat de geldverbrander kiezers heeft…

Ik blijf klagen
8 dagen geleden

ik wist niet dat een ministriële functie niet van thuis kon gebeuren. Waarom mag die wel op zijn burooke zitten EN bediend worden. En dat terwijl de corona “home ofiice” politie iedereen controleerd op thuiswerk.