Pizzabezorger (17) betast door 2 bloedmooie, halfnaakte modellen: 3 maanden celstraf geëist (foto’s)

Voor deze jongen was het geen droom

Best een opvallend verhaal van bij onze Noorderburen. Zo is er momenteel een proces gaande omdat een 17-jarige pizzabezorger aangerand zou zijn geweest door 2 halfnaakte modellen van beide 25 jaar. Het verhaal gaat dat de jongeman pizza kwam leveren en toen er worden open gedaan, stonden er 2 modellen voor zijn neus met bijzonder weinig kleren aan.

Pizzabezorger betast bij zijn kruis tegen zijn wil

De dames in kwestie zouden de jonge kerel bij zijn pretstok gegrepen hebben en ondertussen ook alles gefilmd hebben. Allemaal ‘om te lachen’ volgens de vrouwen, maar de jongeman heeft blijkbaar een trauma overgehouden aan dit incident en de dames moeten nu daadwerkelijk vrezen voor een celstraf van 3 maanden. Pikante beelden maken van een minderjarige daar wordt immers niet mee gelachen.

Zo zou één van de vrouwen hebben opengedaan terwijl ze een roze badjas aan had met een stevige decolleté zichtbaar. Toen zij het geld voor de pizza ging halen zou de andere vrouw dus eens flink aan zijn soldaat hebben gezeten terwijl ze trouwens een SM-pakje aan had. Ongetwijfeld de natte droom van veel jonge kerels, maar deze pizzabezorger was compleet in shock. Er zouden onverwerkte trauma’s terug naar boven zijn gekomen.

‘Hij wilde niet neuken, hij moet ontslagen worden’

Hij heeft op aanraden van zijn baas ook aangifte gedaan: “Voor mij stortte mijn wereld in. Ze hebben me tegen mijn zin en toestemming betast. Het heeft me psychisch pijn gedaan.” Zijn werkgever zou na dit voorval naar de dames gebeld hebben om hun verhaal te horen en zij vertelden toen dat de jongen gewoon flauw was: “Hij wilde niet neuken, hij moet ontslagen worden.”

De Nederlandse modellen in kwestie zouden een zekere Caro en Michelle zijn. Zij hebben al eens mogen poseren voor FHM. Geen goed verhaal dus voor hun carrière. Zij zagen in eerste instantie absoluut niet het probleem wat ze hebben misdaan: “Ik had niet de indruk dat hij het vervelend vond. We waren in een feeststemming. Het is uit de hand gelopen.“

Het openbaar ministerie heeft nu een rechtszaak gestart en eist 3 maanden celstraf. Het argument vooral is dat dit bij mannen nooit door de vingers zou gezien worden: “Hoe groot zou de verontwaardiging geweest zijn als de daders twee volwassen mannen waren geweest en het slachtoffer een 17-jarig meisje. Er is voor mij geen verschil.” De uitspraak zal gedaan worden op 2 november.

Hieronder enkele foto’s van een shoot van één van deze modellen die nu moet vrezen voor een flinke celstraf:

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Playboy NL (@playboy_nl)

Bron: Skoften.net